Evlerin giriş kısmı için Türkiye'den parlak 10 fikir

Evimizin giriş kısımları evin dışarıdan görünen, evinizi temsil eden ve insanlarda sizinle ilgili ilk intibayı oluşturan alanlardır. Bu nedenle evinizin genel dekorasyonuna gösterdiğiniz özeni giriş kısımlarına da göstermeli ve hem doğal hem de insanların hayran kalacağı giriş kısımları meydana getirmelisiniz. Bu gün giriş kısımları ile ilgili olarak derlediğimiz ve Türkiye'de yer alan kusursuz ve dekorasyonları ile insanları mest eden giriş kısımlarını inceliyoruz. Bu örnekleri inceleyerek birebir kopyalayabilir veya evinize uygun olan modeli tarzınıza göre revize edebilirsiniz. Giriş kısımlarında dokunulması gereken püf noktaları, görselliğin ve zarafetin ön plana çıkarılması için yapılması gerekenleri bu örnekleri inceleyerek görebilirsiniz.

Estetik ve uyum

Evinizin önünde bir bahçe varsa estetik açıdan kusursuz olan bu giriş alanını kendinize örnek alabilir, uyum ve bütünlük bakımında eksiksiz olan taş yürüme yolu ile misafirlerinize unutamayacakları bir yolculuk yaptırabilir, dört mevsim estetik güzelliği olan bir giriş alanına sahip olabilirsiniz.

İç dekorasyon

Evinizin giriş alanı için iç mekanda bir dekorasyon yapabilir,  örnek mobilyalardan faydalanarak evinizin genel dekorasyonuna katkı sağlayabilir, mükemmel bir giriş alanı oluşturarak eve  girerken mutlu olabilirsiniz. Ayrıca zemin karolarını desenli tercih ederek farklı bir dekorasyona imza atabilirsiniz.

Taş zarafeti

Evinizin giriş alanında yeşil çimlere ihtiyaç duymadan sadece taş kullanarak mükemmel giriş alanları oluşturabilir, taşın zarafetini evinize yansıtabilir ve kusursuz bir yürüyüş yolu yapabilirsiniz.

Cam, taş ve çim

Evinizde farklı bir dekorasyon yapmak istiyorsanız farklı malzemelerin bir arada olduğu bir tasarım yapabilir,  örnek evde olduğu gibi evi tamamlayan ve evin zarafetini pekiştiren bir yürüme yoluna sahip olarak mükemmel bir giriş alanı oluşturabilirsiniz.

Sade dekorasyon

Evin sadece iç alanında bir giriş dekorasyonu yapmak isterseniz  sade ve minimalist bir tasarım ile evinizde harikalar yaratabilir, mükemmel bir giriş alanı oluşturarak dostlarınızın hayranlığını ve beğenisini kazanabilirsiniz.

Aksesuarlar

Evin giriş alanında aksesuar kullanarak dekorasyonlar yapabilir,  örnekte olduğu gibi evi dışarıdan ihtişamlı ve görkemli gösterecek büyük vazoları tercih ederek evinizin zarafetini dışarı yansıtabilirsiniz. Aksesuar seçimi tamamen sizin tarzınıza kalıyor.

Saf ve temiz giriş alanı

Evinizde estetik ve zarafet kadar saflığa da önem veriyorsanız bu giriş alanını birebir kopyalayabilir, evinizin görselliğini bozmadan mükemmel bir dekorasyon yaparak giriş alanını evinizin en özde yeri haline getirebilirsiniz.

Sade yürüme yolları

Eviniz resimdeki gibi deniz kenarında ise uzun ve geniş bir yürüme yolu ile giriş alanını renklendirebilir, yeşil çim alanı şirin bir peyzaj ile kusursuz bir giriş alanı haline getirebilirsiniz.

Aydınlatma

Giriş alanlarını süsleyen en önemli detay aydınlatmalardır. Aydınlatmayı en şirin şekilde yaparak giriş alanı iç kısmını mükemmel hale getirebilir, hol boyunca mükemmel ve kusursuz bir tasarıma imza atabilirsiniz.

Sade ve koyu renkler

İç mekanda yaptığınız dekorasyon ile uyumlu olacak şekilde  sade ve koyu renkler tercih ederek hem minimalsit hem de görsel olarak insanı etkileyecek kadar özel bir giriş alanı dekorasyonu yapabilir, evinizin ağırlığını ortaya koyabilirsiniz.
İçerik homify sitesinden elde edilmiştir.
Kepez yapı market 
sincan ayaş yolu üzeri optimum avm karşısı koçtaş yanı Eryaman Ankara

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye de Yapı Market Pazarı

Doğal Taşların Kullanım Alanları ve Satış Yerleri

Az masrafla bahçenizde yapabileceğiniz 8 düzenleme önerisi