Ankara'nın Yapı Marketi Kepez İş Ortaklarını Phukete Götürüyor

Hem çalışıyor,hem seyahat ediyoruz

Ankara’nın en uygun yapı marketi Kepez Yapı Market iş ortaklarını dört dörtlük bir kampanya ile

Sezon sonu yorgunluğunu atmak için Phukete davet ediyor.



Phuket Seyahat Kampanya Koşulları
Kampanya; Seyahat Kampanyasına Özel, Miktarı Belirli Seramiksan Takım,veya Bağımsız  Yer -Duvar Seramikleri, Granit Ürünlerini Kapsar.
Vitrifiye ürünleri kampanyay dahil olup ürün sınırlaması yoktur.
Kampanya tutarı malzeme alım tutarı 90 000 tl+kdvdir.
Seçili kampanya ürünleri stoklarla sınırlı olup fiyatları  nettir.
Seramiksan vitrifiye ürünlerinde herhangi bir ürün sınırlaması yoktur.
Kampanya süresi 25 Ağustos 2018 de sona erecektir.

Phuket Hakkında

Phuket çoğu zaman Andaman incisi olarak anılmaktadır. Tayland’ın en büyük adası olup düzensiz bir inci şeklindedir.
Phuket Nerede, Bangkok’un 867 km güneyinde yar almakta ve yaklaşık 21 km uzunlukta olup ana karaya bir geçit yolla bağlanan Phuket, Andaman Denizi’nin temiz mavi suları ile yıkanan bembeyaz kumsallar ve sessiz koylar ile çevrili kıyı şeridine sahip olup arka planında yeşil tepeler, hindistan cevizi ve kauçuk ağaçlar yer almaktadır.
Daha önceki ticareti kalay ve kauçuktan kaynaklanan Phuket, zengin ve renkli bir tarihe sahiptir. Ada Hindistan ve Çin arasındaki ana ticaret yollarından biri üzerinde yer almakta ve sık sık yabancı gemilerin jurnallerinde bahsedilmekteydi. O tarihlerde ticaret yapmak için adaya Portekizliler , Hollandalılar, İngilizler ve Fransızlar uğramaktaydı.
Phuket’in en ünlü anıtı 1785’de Birmanyalı istilacıları püskürtmek için adalıları bir araya getiren Thao Thep Krasattri ve Thao Sisunthon kadın kahramanlar anıtıdır.
Doğa ve insanların gülümseyen misafirperverliği ile kutsanan ve süper turizm tesisleri ile desteklenen Phuket, bugün dünyanın en iyi tropik tatil yerleri arasında yer almaktadır. Palmiyelerle çevrili sahilleri, adalarla süslenmiş denizi, süper mükemmel konaklama tesisleri, leziz deniz ürünleri, sayısız spor ve dinlenme olanakları ve tabi ki yıl boyu eksik olmayan güneşi, Phuket’e seyahati gerçekten unutulmaz bir tatil yapan özelliklerden sadece bir kaçıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye de Yapı Market Pazarı

Doğal Taşların Kullanım Alanları ve Satış Yerleri

Az masrafla bahçenizde yapabileceğiniz 8 düzenleme önerisi