Banyo Tasarım Fikirleri

Ev dekorasyonu söz konusu olduğunda en çok ihmal ettiğimiz bölümlerden birisi banyolardır. Hem ihmal ederiz hem de genellikle en az alanı banyoya ayırırız. Fakat düşününce kimi zaman günün yorgunluğunu atmak için kendimizi sıcak suya bıraktığımız kimi zaman da kişisel hijyen ve temizlik işlerimizi halletmek için uzun süreler geçirdiğimiz bir bölüm banyolar. Dolayısıyla bundan daha fazlasını hak ediyor.
Mobilya seçiminde de üstünde durmadığımız banyolar aslında evimizin odalarından biridir. Günün başlangıcında da bitiminde de mutlaka işlerimizi gördüğümüz banyolarımızı daha özenli dekore etmek mümkün.Sadece biraz vakit ayırmak ve farklı banyo dekorasyonu modelleriniincelemek gerek.(Meral E. Homify )

Çoğu müşteri, banyosunun küçüklüğünden yakınır. Seramik ve banyo mobilyası seçerken büyük ebatlı ürünlerin uygun olmayacağını düşünür. Aksine 60*120 yada 60*60 gibi büyük ebatlı ürünler,mekanları küçük göstermez. Önemli olan ürünü,renk ve dokusunu beğenmektir. İçinize sinen doku ve renkteki seramik ve uygun kombinasyonlu banyo mobilyaları ile çok zevkli banyolara kavuşabilirsiniz. 
Evinize en yakın bir seramik bayii,yada Koçtaş,Tekzen,Bauhause gibi yapı marketeler uğradığınızda, bu hususları gözönünde bulundurarak banyo seçimleri yapabilirisiniz.
Seramiksan bayii olan Kepez Yapı Market, büyük ebatlı,60*120, 60*60 granit seramik, full lappato yada mat yüzeyli ürünleri yeni konsept yapı marketinde Eryaman Ankara adresinde siz müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye de Yapı Market Pazarı

Doğal Taşların Kullanım Alanları ve Satış Yerleri

Az masrafla bahçenizde yapabileceğiniz 8 düzenleme önerisi